ÇANKIRI / MERKEZ - Mareşal Çakmak İlkokulu

Pembe bulut çok utangaç

Matematik çalışmaları

Ses farkındalığı çalışmaları

Dilimizin Zenginlikleri projesinde bu ayki konu grafiti çalışması

23 Nisan konulu grafiti etkinliği

Kitap ayracı etkinliği

Trafik ve İlk yardım haftası boyama resim etkinliği

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Çankırı Müsabakaları 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yarışmaların açılışı. İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, okul müdürü, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışmaların konuşmasını yaparak katılımcı öğrenci, öğretmen ve velilere seslenen İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk, "Çocuk oyunla büyür, oyunla hayata atılır. Bu açıdan düzenlenen bu yarışmanın arkasında büyük emekler ve çabalar var" ifadelerinde bulunarak, Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının aslında bir oyun değil, eğitim hareketi olduğuna değindi. İl Müdürü, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen okul yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmasının akabinde, İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk ve Şehit Hilmi Bıyıklı İlkokulu Müdürü Ziya Doğan, tamamen yerli ve milli bir oyun olan "Küre" oyununu oynadılar. Turnuvada, il merkezi ve ilçelerdeki okullarda yapılan ön elemeler sonucunda her bir oyun kategorisinde birinci olan öğrenciler okullarını temsil etmek üzere belirlendiler. İlimizde bulunan ilk ve ortaokullarımızdan öğrencilerin katılım sağladığı turnuvanın bu yıl 6.sı düzenlendi. Yarışmalarda "Mangala, Pentago, Equilibrio, Q-Bitz ve Küre" oyunlarında öğrenciler kıyasıya mücadele ettiler

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda gerçekleştirilen şenlikler ve törenlerle coşkuyla kutladık.

Nis

Ramazan manileri ve Ramazan geleneği olan Ramazan Davulcusu kes boya yapıştır etkinliği

RAMAZAN BAYRAMI ETKİNLİĞİ

RAMAZAN BAYRAMI ETKİNLİĞİ